Muntautomaten

De muntautomaten van Vosair zijn geschikt voor duikverenigingen. Het muntautomaat beschikt over 2 óf 3 muntproevers, na inworp van muntstukken wordt het vulstation vrijgegeven om ademluchtcilinders te vullen. Als je als duiksportdetaillist jouw klant de gelegenheid wilt bieden om zijn of haar duikcilinder buiten de normale openingstijden op een veilige, vertrouwde en eerlijke manier te hervullen, dan is de ademlucht vulautomaat daartoe de ideale oplossing! Een systeem dat uitblinkt in robuustheid, eenvoud, betrouwbaarheid en veiligheid.

Robuust en eenvoudig

Het ademlucht vulautomaat is gebouwd in een robuuste RVS kast welke naar keuze geschikt is voor wandopbouw (deur met zwaar cilinderslot in de zijwand) of voor wand inbouw (wandflens en deur met zwaar cilinderslot in de achterwand).  Dus niet “zomaar een kastje” waar je even mee wegloopt! De bediening door de klant werkt middels een inworpsleuf met muntteller (naar keuze voor Euro’s of penningen), een Bauer zelfontluchtend vulventiel met vulslang, manometers voor compressor/bufferdruk en vuldruk en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Dat alles maakt dat de bediening bijzonder eenvoudig verloopt en zonder specifieke kennis of vaardigheden door elke verantwoordelijk handelende sportduiker kan worden uitgevoerd!

Betrouwbaar, eerlijk en veilig

Het hart van het vulautomaat wordt gevormd door een microprocessor, een hogedruk drukregelaar (primaire druk max. 350 bar, secundaire druk instelbaar tot max. 330 bar) en een hogedruk magneetventiel. Deze hoogwaardige delen zorgen voor een hoge mate van betrouwbaarheid. De veiligheidsaansluiting met uitstroombegrenzing aan de cilinderaansluiting, een hoogwaardig eindveiligheidsventiel en een noodstopknop staan borg voor optimale veiligheid. “Stap-voor-stap”-bediening leidt altijd tot het gewenste eindresultaat!

Vraag een offerte aan

Varianten? De ademlucht vulautomaat kan bijvoorbeeld worden voorzien van een 2e vulsysteem of uitvoerbaar met een of drie munt proevers. Misschien heb je nog andere eisen of wensen. Laat het ons weten! Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan