Ademluchtcompressoren

Ademlucht is schone lucht dat gebruikt wordt in vele sectoren om mensen te beschermen in verschillende situaties. Vosair biedt een scala aan mobiele en stationaire compressorinstallaties voor het leveren van schone ademlucht. We kunnen je voorzien van zowel de compressor als alle benodigde accessoires en onderdelen om gezonde ademlucht te leveren. Ademluchtcompressoren zijn te verkrijgen vanaf 150 Bar t/m 420 Bar. Meest voorkomend zijn compressoren met een druk van 200 Bar, 225 Bar, 300 Bar en 330 Bar, wij bieden voor iedere toepassing de juiste compressor, we helpen je graag.

Bauer ademluchtcompressoren

Ademlucht accessoires

Hoge druk onderdelen

Compressorolie, filterpatronen of hoge druk koppelingen nodig? Naast het leveren van hogedruk compressoren en accessoires, bieden wij ook een uitgebreide selectie onderdelen en verbruiksmaterialen voor een ademlucht installatie.

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een Bauer ademluchtcompressor? Of een compleet ingerichte ademluchtvulinstallatie? Wij helpen je graag, vraag eenvoudig een offerte aan!
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Belang van schone ademlucht

Schone gecomprimeerde lucht is van cruciaal belang voor iedereen die afhankelijk is van ademlucht. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang om ernstige gezondheidsrisico’s te voorkomen. Onzuiverheden in de ademlucht kunnen ernstige ademhalingsproblemen en gezondheidscomplicaties veroorzaken.

Aanpasbaarheid en maatwerk

Als A-partner van Bauer leveren wij geavanceerde, op maat gemaakte oplossingen voor sport en veiligheid, die volledig aansluiten op de vereisten van uw specifieke toepassingsgebied. Onze expertise omvat compressie, luchtreiniging en distributie van ademlucht en nitrox. We voorzien zowel in mobiele als vaste vulsystemen.

Probeer ook eens een occasion van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Probeer ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze expert.

Neem contact op