Industrie

Industrie

Industrie

Vosair Compressortechniek biedt een scala aan mobiele en stationaire compressorinstallaties voor het leveren van ademlucht. We kunnen je voorzien van zowel de compressor als alle benodigde accessoires om gezonde ademlucht te leveren. We streven hierin voortdurend naar topkwaliteit. Als vaste A-Partner van Bauer Kompressoren bieden wij compressoren van buitengewone kwaliteit. Ons doel is onze klanten de beste oplossingen van dit merk te bieden.

Toepassing van ademlucht in de industrie

In industriële settingen wordt ook ademluc ht gebruikt, bijvoorbeeld in de scheepvaart. Verschillende partijen, zoals scheepsbouwers, rederijen, de marine en fabrikanten van maritieme apparatuur, maken gebruik van technische uitrusting voor dit doel. Daarnaast wordt perslucht op ademluchtniveau toegepast in de olie- en gasindustrie, waarbij bedrijven in de oliesector, booraannemers en EPC-bedrijven betrokken zijn.

Belang van schone ademlucht

Schone, gecomprimeerde lucht is van cruciaal belang voor iedereen die afhankelijk is van ademlucht. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang om ernstige gezondheidsrisico’s te voorkomen. Onzuiverheden in de ademlucht kunnen ernstige ademhalingsproblemen en gezondheidscomplicaties veroorzaken.

Ademlucht accessoires

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Onderhoud en periodieke inspecties

Bij Vosair Compressortechniek bieden we passende onderhoudsovereenkomsten aan. Als je een (nieuwe) compressorinstallatie hebt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit en service. Een uitval van de compressor kan namelijk grote gevolgen hebben voor de gezondheid, een productieproces, de optimale prestatie die een compressor moet leveren, de wettelijke vereisten die ademlucht vereisen en uiteindelijk werkt het kostenbesparend.

Bekijk ook eens een occasion van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze expert.

Contact

Bekijk wat klanten zeggen