Industriële hoge druk

Industriële hoge druk

Industriële hoge druk

In de wereld van industrie is hoge druk perslucht niets minder dan een waardevolle troef. Met de juiste apparatuur, luchtkwaliteitscontrole en strikte veiligheidsmaatregelen, kunnen we de betrouwbaarheid en veiligheid van industriële activiteiten garanderen. Laten we samen deze kracht benutten voor prestaties en succes in jouw productieprocessen!

Industriële hoge druk compressoren

Accessoires

Wij voorzien in een uitgebreid assortiment accessoires en onderdelen voor jouw compressorinstallatie, waaronder buffercilinders voor ademlucht, filtratieaccessoires voor gecomprimeerde lucht, condensaat scheiding apparatuur en generatoren/motorblokken voor jouw compressor.

Merken

Normen, classificaties, ISO’s

Een hogedrukinstallatie voor perslucht in de industrie moet doorgaans voldoen aan verschillende normen en classificaties, afhankelijk van de locatie en het gebruik. Het is belangrijk om in overweging te nemen dat specifieke vereisten kunnen variëren op basis van de lokale regelgeving, industrienormen en de aard van de processen waarvoor de perslucht wordt gebruikt. Daarom is het raadzaam om contact met ons op te nemen om ervoor te zorgen dat aan alle toepasselijke normen en classificaties wordt voldaan.

Gasmengels

In industriële toepassingen met hoge drukinstallaties worden diverse gasmengsels gebruikt, waarbij compressoren een cruciale rol spelen. Deze mengsels omvatten gassen zoals argon, stikstof (N2), lucht, helium, heliox, neon en een specifiek mengsel genaamd forming gas, dat waterstof (H2) en stikstof (N2) bevat.