Werken bij Vosair

Welkom bij het avontuur van Vosair Compressortechniek! Wij zijn continu op zoek naar tech-talenten. Scroll gerust naar beneden om onze huidige vacatures te ontdekken – wie weet staat jouw nieuwe baan al op je te wachten.

Staat jouw droomfunctie er niet tussen, maar barst je van de motivatie en enthousiasme om ons team naar nieuwe hoogten te tillen, dan willen we dat zeker weten. Stuur ons een open sollicitatie en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team.

Waarom werken bij Vosair?

Bij Vosair Compressortechniek zijn we niet alleen een technisch gedreven bedrijf, maar ook een nuchtere en Twentse onderneming waar we de kernwaarden van samenwerking hoog in het vaandel dragen. Bij ons geen ingewikkelde communicatiestructuren – we houden de lijntjes kort, zodat ideeën snel kunnen stromen en oplossingen vlot gevonden worden. We geloven in hard werken, maar we weten ook dat ontspanning net zo belangrijk is. Daarom staat er aan het einde van de week een welverdiende ‘vrijmibo’ op je te wachten.

Dus, als je op zoek bent naar een bedrijf waar je niet alleen uitblinkt in je vak, maar waar je ook deel uitmaakt van een hecht team met een no-nonsense mentaliteit, dan is Vosair Compressortechniek de plek voor jou. Kom bij ons, waar hard werken hand in hand gaat met Twentse gezelligheid.

Medewerkers aan het woord

Wervingsproces

Stap 1
De eerste stap in het proces is het vinden van jouw passende vacature binnen ons aanbod. Je schrijft een motivatiebrief, zodat je ons kunt uitleggen waarom je geïnteresseerd bent en van welke waarde jij kunt zijn voor het bedrijf. Voeg je cv toe en verstuur het via de sollicitatieportal op onze site.

Stap 2

Nadat je je sollicitatie hebt ingediend, wordt deze beoordeeld door ons. Hopelijk kunnen we je hierna uitnodigen voor één of meerdere gesprekken met de leidinggevende(n).

Stap 3
Alle stappen succesvol doorlopen en zijn we een match? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardelijk aanbod en word je onderdeel van ons team! Je maakt kennis met je nieuwe collega’s en de werkplek.