Luchtgekoelde compressoren

Bauer Kompressoren zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen in industriële omgevingen onder normale tot moeilijke omgevingsomstandigheden. Ons assortiment compressoren bestaat uit luchtgekoelde en watergekoelde compressoren.

Een luchtgekoelde compressor gebruikt lucht om de hitte die wordt gegenereerd tijdens het compressieproces af te voeren. Deze compressoren zijn meestal voorzien van koelribben en ventilatoren om de luchtstroom te bevorderen en de temperatuur te regelen. et juiste type compressor hangt af van de specifieke eisen van de toepassing, beschikbare middelen en omgevingsfactoren.

BM, Mini Verticus, Verticus en K22 – K28 serie

Meertraps luchtgekoelde midden- en hogedrukzuigercompressoren, voor het comprimeren van lucht, stikstof, helium, argon, heliox, forming gas en gasmengsels.
Deze krachtige serie is ontworpen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in industriële omgevingen onder normale tot moeilijke omgevingsomstandigheden. De luchtgekoelde compressoren zijn verkrijgbaar in horizontale en verticale uitvoeringen.

Veiligheidsnorm industriële druk

ISO 8573-1:2010 is een standaard die de eisen vaststelt voor de zuiverheid en kwaliteit van samengeperste lucht in industriële toepassingen. Deze standaard bepaalt de maximale toegestane niveaus van verschillende verontreinigingen in samengeperste lucht, zoals deeltjes, water en olie. Deze standaard is belangrijk omdat de kwaliteit van samengeperste lucht aanzienlijke invloed kan hebben op de prestaties en betrouwbaarheid van pneumatische apparatuur en processen in verschillende industrieën.

Aanpasbaarheid en maatwerk

Een van de sterke punten van onze samenwerking met BAUER is dat we op maat gemaakte oplossingen bieden die duurzaam en uiterst nauwkeurig zijn. Deze oplossingen kunnen weerstand bieden tegen diverse extreme weersomstandigheden en worden vaak zelfstandig gebruikt in veeleisende industriële omgevingen. Of je nu te maken hebt met extreme kou in de winter, vochtige zeelucht aan de kust, hoge temperaturen in de woestijn of zandstormen, je kunt altijd vertrouwen op onze compressoren.

Onderhoud en periodieke inspecties

Bij Vosair Compressortechniek bieden we passende onderhoudsovereenkomsten aan. Als je een (nieuwe) compressorinstallatie hebt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit en service. Een uitval van de compressor kan namelijk grote gevolgen hebben voor de gezondheid, een productieproces, de optimale prestatie die een compressor moet leveren, de wettelijke vereisten die ademlucht vereisen en uiteindelijk werkt het kostenbesparend.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Bekijk ook eens een occasion van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze expert.

Contact

Bekijk wat klanten zeggen