Panelen

Vergroot moeiteloos je compressorinstallatie met onze aangeboden panelen. We bieden vulpanelen voor het vullen van (adem)lucht, cascadepanelen om de druk te regelen en afblaaspanelen om ademluchtcilinders leeg te laten lopen. Lees hieronder meer of neem contact met ons op!

Vulpanelen

Met het vulpaneel kun je ademluchtcilinders snel en veilig vullen. Dit vulpaneel is modulair en kan zelfs later worden toegevoegd. Elke module heeft minimaal twee aansluitingen om cilinders te vullen, met slangen of directe verbindingen, en ze kunnen vullen tot 200, 300 of 500 bar. De vulslangen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn handig opgehangen. De vulkleppen hebben bescherming tegen onbedoeld openen, wat zorgt voor een hoog veiligheidsniveau voor de gebruikers.

Cascadepanelen

Een cascadepaneel, ook wel een drukregelaar genoemd, is een regelaar voor ademluchtcilinders. Ademluchtcilinders zijn te verdelen in verschillende groepen, door middel van het cascadepaneel kun je elke groep apart bedienen en middels de manometer kun je de huidige druk aflezen per groep. Het werkt efficiënt doordat je het drukbereik in alle groepen maximaal kunt benutten. Cascadepanelen zijn zowel manueel als volautomatisch te verkrijgen.

Afblaaspanelen

Een afblaaspaneel wordt gebruikt om ademluchtcilinders leeg te laten lopen ten behoeve van een keuring of naar een restdruk te brengen voor het periodiek hervullen/verversen van de ademlucht. Dit systeem kan zowel stand-alone zijn als ingebouwd worden in een nieuw of bestaand vulpaneel. Als optie bieden we dit elektronisch aan door een schakelaar op het paneel. Afblaaspanelen zijn vanaf 2 slangaansluitingen verkrijgbaar.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan