Olievrije compressoren

Olievrije compressoren comprimeren lucht zonder het gebruik van smeerolie in het compressieproces. Ze verminderen het risico op verontreiniging van de samengeperste lucht met oliedeeltjes, wat belangrijk is voor toepassingen waar schone, olievrije lucht cruciaal is.

Bij olievrije compressoren gebruiken we twee termen: Klasse 0 en technisch olievrij, die aangeven hoe schoon de perslucht is na compressie. Klasse 0 is de hoogste norm met strikte eisen voor 100% olievrije lucht, vaak toegepast in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. We kunnen de perslucht aanpassen aan jouw behoeften met de juiste filters. Bij ons schaf je niet alleen de compressor aan, maar wij leveren ook de complete inbedrijfstelling en het periodiek onderhoud. Vertel ons wat jouw proces nodig heeft!

Toepassing olievrije compressoren

Olievrije samengeperste lucht is van vitaal belang in diverse industrieën, zoals voedselverwerking, farmaceutische productie, elektronica-assemblage en meer. Het wordt gebruikt om verontreiniging te voorkomen en productieproblemen te vermijden, zelfs bij kleine hoeveelheden olie. Het draagt ook bij aan milieubescherming door lekkages te minimaliseren en elimineert de noodzaak voor condensaatbehandeling.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Accessoires

Bekijk de occasions van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk de occasions van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze experts.

Neem contact op

Bekijk wat klanten zeggen