Lage druk compressoren

Bij ons vind je zowel schroefcompressoren als zuigercompressoren. Beide machines voegen lucht samen. Zuigercompressoren doen dit met een zuiger die op en neer beweegt, terwijl schroefcompressoren schroeven gebruiken om de klus te klaren. Afhankelijk van de klus, kun je de juiste compressor kiezen.

De energie-efficiënte lagedruk compressoren die we bij Vosair Compressortechniek aanbieden hebben een maximaal drukbereik tot 20 bar. Onze leveranciers werken voortdurend aan de ontwikkelingen van nieuwe technologieën om ervoor te zorgen dat je het hoogst mogelijke resultaat uit het persluchtsysteem haalt.

Lagedruk compressoren

Normen, classificaties en ISO’s

Lucht bevat van nature vuildeeltjes. Als we lucht samenpersen, worden deze vuildeeltjes veel meer. Tijdens het samenpersen kunnen er ook extra vuildeeltjes bijkomen. Daarom is het belangrijk om de lucht te zuiveren voordat we deze in persluchtsystemen gebruiken. Hiervoor zijn speciale normen aangesteld.

Accessoires

Wij voorzien in een uitgebreid assortiment accessoires en onderdelen voor jouw compressorinstallatie, waaronder filtratieaccessoires voor gecomprimeerde lucht,  koeldrogers en persluchtketels.

Merken

Onderhoud en periodieke inspecties

Bij Vosair Compressortechniek bieden wij passende onderhoudsovereenkomsten aan. Als je over een (nieuwe) compressorinstallatie beschikt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit en service. De uitval van een compressor kan aanzienlijke gevolgen hebben voor het productieproces. Een onderhoudsovereenkomst zorgt voor tijdig en op maat gemaakt onderhoud voor de installatie, afgestemd op de specifieke omstandigheden op de desbetreffende locatie. Ons onderhoudsplan voldoet aan de eisen waardoor de installatie meer inzetbaarheid, verbeterde energie-efficiëntie en verhoogde betrouwbaarheid biedt. Dit alles tegen een vast, periodiek tarief.

Bekijk ook eens een occasion van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met ons.

Neem contact op