PE-100

PE-100

Poseidon Edition – 100

De ademluchtcompressoren uit de PE-100 serie is mobiel en is veruit het kleinste en lichtste model uit de PE serie. Vertrouw op Bauer Kompressoren en pluk de vruchten van de uitstekende kwaliteit en veiligheid die de wereldmarktleider op het gebied van ademlucht biedt.

Deze lichtgewicht en compacte unit is gemakkelijk te vervoeren en past in vrijwel elke kofferbak. De PE 100 is ideaal als ademluchtcompressor voor groepen duikers en brandweerlieden of voor het snel vullen van patronen voor schietsport en paintball.

PE

De toepassingsmogelijkheden van de compressor zijn vrijwel onbeperkt: Met drie aandrijfmogelijkheden (benzine, draaistroom en wisselstroom) is hij geschikt voor gebruik in allerlei verschillende toepassingen op het land of in voertuigen. De PE 100 is ideaal voor gebruik, zelfs op de meest afgelegen locaties, omdat de benzineversie geen stroomvoorziening nodig heeft. En met een frequentieregelaar is hij zelfs geschikt voor aansluiting op een standaard huishoudelijk stroomnet. Maar waar je hem ook gebruikt, met zijn nieuwe ontwerp zal hij een prominente plaats innemen. Deze lichtgewicht en compacte unit is gemakkelijk te vervoeren en past in vrijwel elke kofferbak.

PE-100

  • Zuivere ademlucht dankzij het P11-filtersysteem, dat speciaal voor de PE 100 is ontwikkeld
  • Legendarische betrouwbaarheid in een nieuw ontwerp: dankzij het wereldberoemde compressorblok van de PE 100
  • Verbeterde koeling en dus langere levensduur van het filter 

     

Onderhoud en periodieke inspecties

Bij Vosair Compressortechniek bieden we passende onderhoudsovereenkomsten aan. Als je een (nieuwe) compressorinstallatie hebt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit en service. Een uitval van de compressor kan namelijk grote gevolgen hebben voor de gezondheid, een productieproces, de optimale prestatie die een compressor moet leveren, de wettelijke vereisten die ademlucht vereisen en uiteindelijk werkt het kostenbesparend.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Bekijk ook eens een occasion van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze expert.

Contact

Bekijk wat klanten zeggen