Profi Line II

De ademluchtcompressoren uit de Profi Line II zijn ontworpen voor hoge laadsnelheden in mobiele toepassingen. Vertrouw op Bauer Kompressoren en pluk de vruchten van de uitstekende kwaliteit en veiligheid die de wereldmarktleider op het gebied van ademlucht biedt.

De modellen Mariner en Capitano zijn geschikt voor brede toepassingsmogelijkheden. Ze zijn de ideale keuze voor gebruikers die de duurzaamheid, prestaties en hoge kwaliteit van een echte BAUER-compressor waarderen en moeten kunnen vertrouwen op belangrijke kerncijfers zoals kosteneffectiviteit, lange levensduur, uitstekende prestaties bij continu gebruik en een breed en gevarieerd aanbod aan mogelijkheden om hun compacte compressorsysteem uit te breiden.

Capitano en Mariner

De Capitano 140 en de Mariner 200, 250 en 320 zijn zowel geschikt voor gebruik in particuliere als commerciële toepassingen. Het is de flexibele alleskunner voor professioneel gebruik. De ventilatorbeschermer is een geheel nieuwe ontwikkeling, hierdoor breidt het een scala aan potentiële toepassingen van het systeem uit op uitdagende locaties met hoge temperaturen. De koelefficiëntie is met maar liefst 25% verbeterd door de koelluchtstroom te optimaliseren.

Capitano 140, Mariner 200 en Mariner 250

 • Robuust: dankzij een ongelooflijk duurzame aandrijfuitrusting. Geschikt voor kortdurend gebruik en continu gebruik
 • Duurzaam en robuust: drietrapsconstructie en industriële rollagers maximaliseren de levensduur
 • Beschermd tegen corrosie: Met een ultralicht aluminium chassis voor de best mogelijke bescherming tegen corrosie
 • Betrouwbare smering: met ruim bemeten lagedrukoliepomp

De Capitano 140 is speciaal ontwikkeld voor geavanceerde professionele toepassingen. Ongelooflijke duurzaamheid, compacte afmetingen en een laag gewicht tellen hier evenzeer mee. De Mariner is geschikt voor gebruik als duikcompressor, scheepscompressor, voor installatie in jachten, als brandweercompressor, paintballcompressor en in vele andere toepassingen. Benzine- en elektrische versies beschikbaar.

Mariner 320

 • Verkrijgbaar in elektrische of benzineversie
 • Zeer hoge laadsnelheid, minimale ruimtebehoefte: de nummer één in de Profi Line -serie
 •  Eén van de krachtigste mobiele compressoren ter wereld: laadvermogen van 320 l/min.
 •  Ongelooflijk duurzaam en bestand tegen corrosie: voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden
 •  Klaar voor uitbreiding: dankzij het accessoireprogramma van Bauer

De Mariner 320 is geschikt voor gebruik als duikcompressor, scheepscompressor, voor installatie in jachten, als brandweercompressor, paintballcompressor en in vele andere toepassingen.

Onderhoud en periodieke inspecties

Bij Vosair Compressortechniek bieden we passende onderhoudsovereenkomsten aan. Als je een (nieuwe) compressorinstallatie hebt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit en service. Een uitval van de compressor kan namelijk grote gevolgen hebben voor de gezondheid, een productieproces, de optimale prestatie die een compressor moet leveren, de wettelijke vereisten die ademlucht vereisen en uiteindelijk werkt het kostenbesparend.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Bekijk ook eens een occasion van Vosair

 • Economisch
 • Duurzaam
 • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk ook eens een occasion van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze expert.

Contact

Bekijk wat klanten zeggen