Airnet

Airnet

Airnet

Het optimale leidingnetwerk is afgemeten, gepland en geïnstalleerd waarin de dienstverlening en wensen van onze klant centraal staat. Materiaal- en productontwerp, installatie- en onderhoudskosten, flexibiliteit en veiligheid: ze hebben allemaal een invloed op de totale bedrijfskosten en de mate van efficiëntie in uw productie. Als u op zoek bent naar een hoogwaardig en probleemloos systeem dat kan worden aangepast voor elke productielocatie, dan is dit leidingnet de beste investering die u kunt maken. Het gaat om een hoogwaardig aluminium systeem dat speciaal ontworpen is om geld te besparen 

Duurzame luchtkwaliteit

Het Airnet leidingnetwerk is een corrosiebestendig, duurzaam systeem dat geen nadelige invloed heeft op de kwaliteit van de getransporteerde gassen. Hierdoor worden de onderhoudskosten en de kosten met betrekking tot bescherming van de eindapparatuur, processen en toepassingen geminimaliseerd.

Drukbehoud

Wist je dat een drukval van 1 bar resulteert in een toename van 7% van het energiegebruik? Om dergelijke verliezen te voorkomen, dienen we ervoor te zorgen dat het leidingnet de juiste afmetingen heeft, lekvrij is en de druk behoudt.

Continue luchtstroming

Airnet is ontworpen met lekvrije aansluitingen die verlies van stroming en energie voorkomen. De corrosiebestendige aluminium leidingen en luchtdichte aansluitingen garanderen een soepele en duurzame levering van perslucht door het hele netwerk. Verliezen als gevolg van wrijving worden tot een minimum teruggedreven.

Dynamisch ontwerp

Het ideale leidingnet kan worden aangesloten op elk bestaand netwerk en kan eenvoudig worden gewijzigd om te voldoen aan veranderingen. Vosair heeft het antwoord op deze behoeften en levert een brede waaier aan onderling uitwisselbare en herbruikbare aansluitingen die zijn ontworpen ter ondersteuning van upgrades met betrekking tot indeling en capaciteit.