Compressor verhuur

Welkom bij Vosair Verhuur, dé partner voor het huren van compressoren en alle bijbehorende producten. Ben je op zoek naar een aanvulling op jouw huidige apparatuur, een tijdelijke vervanging of start je een project waarbij je een specifieke compressor of persluchtinstallatie nodig hebt? Dan helpen wij jou graag met ons verhuurconcept.

De voordelen die het huurconcept bieden:

  • Geen grootschalige investeringen in jouw machinepark
  • Huren tegen een vast bedrag per maand
  • Geen zorgen over onderhoud en keuringen
  • Na het telefonisch doorgeven van een storing of mankement wordt de oplossing hiervan volledig door Vosair verzorgd
  • Vervanging van de compressor, koeldroger, filterinstallatie of andere componenten bij calamiteiten is inbegrepen

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen en behoeften op het gebied van verhuur van apparatuur. Bij Vosair Verhuur maken we het huren gemakkelijk!

GA 5-11 OIS cover image

Uitgebreid verhuur aanbod

Naar eigen wens kun je bij ons alles huren wat je nodig hebt, zoals compressoren, koeldrogers, persluchtketels, buffercilinders en meer. Daarnaast nemen we de inspectie en het onderhoud van de gehuurde apparatuur uit handen. De inspectie en het onderhoud omvatten niet alleen de apparatuur zelf, maar ook de controle van het leidingsysteem op lekkages en/of beschadigingen. Het onderhoud wordt conform fabrieksspecificaties uitgevoerd en aangepast aan de omgeving en/of gebruiksomstandigheden. Naast een gemonteerde installatie hebben wij ook een aanhanger beschikbaar voor de verhuur. Deze kunnen wij volledig inrichten met de door jou gewenste installatie. Onze monteurs stellen de aanhanger naar jouw wens in, zodat hij op iedere gewenste locatie te gebruiken is. Ideaal voor projecten die van tijdelijke aard zijn en waarvoor toch een goede installatie nodig is.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Bekijk de occasions van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk de occasions van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze experts.

Neem contact op

Bekijk wat klanten zeggen