Cursus bevoegd persoon

De scholing tot Bevoegd Persoon is speciaal ontwikkeld voor dienstverleners die te maken hebben met hoge druk ademluchtcilinders. Denk hierbij aan beroepsduikers, medewerkers van de brandweer en duikverenigingen. Brancherichtlijnen bepalen dat iedere individu die zich bezighoudt met het (her)vullen van hoge druk ademluchtcilinders eerst theoretisch en praktisch geïnstrueerd moet zijn en het certificaat tot Bevoegd Persoon moet behalen. 

Het doel

Deze instructie heeft als doel om jou als cursist vertrouwd te maken met de ademluchtvulinstallatie en de hier bijbehorende procedures aan te leren, alsmede het accepteren en uitvoeren van jouw verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.

Toelichting

We beginnen met de basisbegrippen rondom ademlucht en het bekijken van de ademluchtinstallatie. We behandelen onder andere de hogedruk compressor, de onderdelen en verbruiksmaterialen die de veiligheid en schone ademlucht waarborgen. We gaan het hebben over de wetgeving, controleprocedures en risico’s die gepaard gaan met het gebruik van een ademluchtinstallatie. Na afloop ontvang je een certificaat. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

De cursus tot Bevoegd Persoon wordt verzorgd in onze eigen scholingsruimte en volledig uitgeruste werkplaats. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan

Bekijk de occasions van Vosair

  • Economisch
  • Duurzaam
  • Betrouwbaar
Bekijk alle occasions
Bekijk de occasions van Vosair

Advies of extra informatie nodig?

Neem contact op met onze experts.

Neem contact op

Bekijk wat klanten zeggen