B-Control Micro

De B-Control Micro is een moderne, gebruiksvriendelijke compressorbesturing met kleurendisplay voor de intelligente aansturing en betrouwbare bewaking van alle basisfuncties. De interactie tussen gebruiker en besturing is gebruiksvriendelijk en logisch. De informatie op het kleurendisplay kan in gewone tekst worden afgelezen. Er zijn verschillende talen beschikbaar voor selectie.

Het kleurendisplay toont relevante informatie, waaronder einddruk, oliedruk en temperatuur van de laatste trap. Als er onderhoud nodig is, wordt dit ook op het display aangegeven. Gebruikers kunnen kiezen tussen volautomatische en semi-automatische bediening. Bij afwijkingen van de normale omstandigheden schakelt de besturing de compressor automatisch uit en wordt de oorzaak van de storing op het display weergegeven.

Bijkomend voordeel: de koppeling met externe in-/uitgangssignaal-encoders is op elk moment mogelijk, evenals de gekoppelde werking of de aansluiting van een externe display-eenheid.

B-Control II

De Bauer B-Control II is de geavanceerde versie van de basiscompressorbesturing B-Control Micro. Het 5,7″ kleurenaanraakscherm met 10 toetsen geeft onder andere de einddruk, oliedruk, de temperatuur van de laatste trap en de omgevingstemperatuur weer. Ook onderhoudsintervallen worden door de besturing weergegeven. Gebruikers kunnen kiezen tussen volautomatisch en semi-automatische bediening.

Het interactieconcept is volledig herzien. Het baanbrekende nieuwe, gebruiksvriendelijke weergave- en navigatieconcept is voor zowel de B-Control Micro als de B-Control II vrijwel identiek. Naast de ondersteuning van de besturing en bewaking van belangrijke apparaatfuncties beschikt de B-Control II ook over gebruiksvriendelijke extra functies zoals een datalogger, USB-poort en toegankelijke interfaces. Het kan zelfs worden gebruikt voor geïntegreerde besturing van een onderling verbonden systeem met maximaal vier compressoren. De B-Control II kan geheel naar uw individuele wensen worden aangepast en uitgebreid – ook als het om de besturing van end-to-end systeemverloop gaat.

B-Control Superior

De B-Control Superior maakt automatisch basis- en pieklastbedrijf mogelijk als bovenliggende externe besturing. De besturing kan maximaal 5 compressoren in passieve en/of actieve, onderling verbonden werking aansturen, evenals een extra Seccant.

De basislastverandering van de onderling verbonden compressoren vindt automatisch plaats. Ook herkent de besturingsunit automatisch welke compressoren uitgeschakeld zijn of een storing hebben. Bovendien is nu ook de B-Control Micro +Net met 3,5“ kleurendisplay geïnstalleerd, die visuele aantrekkingskracht en functionaliteit combineert.

Externe displays

Het nieuwe externe display van Bauer Kompressoren biedt een aantrekkelijke en praktische oplossing voor het op afstand bedienen van de compressor. Dit komt omdat de compressoreenheid vaak fysiek gescheiden is vanwege de installatieomstandigheden, en vaak ver verwijderd is van de vulapparaten in een ander gebied.

Hierdoor kan de compressorunit op afstand worden bediend, zelfs over grote afstanden. De compressor kan daarom in een ander gebouw of deel van het gebouw worden opgesteld, waarbij het externe display bijvoorbeeld dicht bij de operator in een controlekamer, in de klantenruimte van een duikwinkel of in een compressorruimte van de brandweer wordt geïnstalleerd.

 

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan