Zuurstof - Ademlucht - Buffercilinder - Cilinderfles - Manometer

Vultoebehoren

Vultoebehoren

Hier vind je alles wat je nodig hebt om veilig en efficiënt lucht te vullen. Ontdek de details en specificaties van onze vul toebehoren en maak je uitrusting compleet voor veilig en efficiënt werken met ademluchtcilinders. Bekijk onze hoogwaardige producten.

Vulslangen

Onze slangen van Bauer zijn beschikbaar in verschillende lengtes en perfect voor ademlucht. Gemaakt van roestvrij staal voor uitstekende prestaties, met handige unimam fittingen. Download de datasheet voor de juiste vulslang. Onze slangen zijn vet-, olie- en zuurbestendig, zeer flexibel en geschikt voor een breed temperatuurbereik. Goedgekeurd volgens diverse normen, met knikbescherming op de slanguiteinden. Beschikbaar van 50 cm tot 5000 cm lengte. Alle fittingen zijn unimam.

vulslangen - vosair

Vuladapters

Met een vuladapter zorg je ervoor dat de (adem)lucht in je cilinderfles terechtkomt. We bieden meerdere soorten vuladapters aan, zoals vuladapters geschikt voor 200 Bar, vuladapters geschikt voor 300 Bar, vuladapters met ontluchting, vuladapters met Bullnose aansluiting, vuladapters met Amerikaanse aansluiting en vuladapters Alpha Click. Daarnaast bieden wij ook complete overvuladapters aan. Een overvuladapter schakelt over van 300 Bar naar 200 Bar zodat er gevuld kan worden met 200 Bar. Breid met ons je uitrusting uit, we hebben naast alle vuladapters ook beugels voor vuladapters, deze converteren DIN-aansluitingen naar internationale standaarden, zodat je moeiteloos kunt aansluiten op cilinderkranen met ventielen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

vuladapter

Vulventielen

Een vulventiel sluit je gemakkelijk aan op de compressor of vulslang waarna je cilinderflessen met (adem)lucht kunt vullen. Deze vulventielen zijn voorzien van een handige draaikraan voor nauwkeurige controle, zodat je gemakkelijk cilinderflessen kunt vullen met lucht via een compressor of vulslang. Of kies voor een vulventiel met een hevelkraan, een complete hevelkraan sluit je eenvoudig aan op het vulpaneel of andere luchtinstallaties.

vulventiel draaikraan vultoebehoren vosair

Naaldkranen

Reguleer de luchttoevoer nauwkeurig naar wens met onze naaldkranen, perfect voor gasapparaten die precisie-instellingen vereisen. Naaldkranen reguleren de doorstroming door middel van een stift die omhoog of omlaag beweegt via het draaien van een spindel. De meeste naaldkranen worden handmatig bediend met een draaihendel. Wanneer de hendel wordt gedraaid, beweegt de stift omhoog of omlaag, afhankelijk van de schroefdraad. Wanneer de stift naar beneden beweegt, maakt deze contact met de behuizing om de doorstroming volledig af te sluiten.

naaldkranen vosair

Adapters

Een adapter is een verbindingsstuk dat wordt gebruikt om verschillende componenten te koppelen waar lucht doorheen stroomt, zoals slangen, leidingen, koppelingen, enzovoort. Het dient als overgangsstuk voor diverse soorten schroefdraden, zowel inwendig als uitwendig. Maak moeiteloos verbinding tussen verschillende elementen met behulp van onze adapters, die een perfecte pasvorm bieden voor een scala aan schroefdraden, zowel inwendig als uitwendig. Onze adapters zijn bijzonder geschikt voor hogedruk ademluchttoepassingen, met een bereik van 200 Bar tot wel 450 Bar. De mogelijkheden zijn eindeloos; aarzel niet om ons te raadplegen over welke adapter het beste past bij jouw specifieke toepassing.

vuladapter

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende vultoebehoren, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een onderdeel met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde vultoebehoren.

Cilinderfles-manometer-Junior

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor vultoebehoren is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte toebehoren voor jouw toepassing? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan