Drievoudig cascadepaneel

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines en accessoires. Het kopen van een tweedehands reduceerpaneel biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuw reduceerpaneel.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte compressor accessoires is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuw exemplaar aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine of accessoire een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien wordt ons aanbod grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren alles nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de occasion eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Bauer / Vosair
Type: Cascadepaneel K-3
Aansluiting: Drievoudige draaiaansluiting
Druk: Tot 350 Bar
Staat: Nieuw
Prijs: €200,-

Belangrijkste kenmerken

Dit (nieuwe!) cascadepaneel bestaat uit een wandbord met een 3 draaiaansluitingen, geschikt tot 350 Bar.  Dit wandpaneel is gemakkelijk aan het persluchtsysteem te koppelen en biedt de mogelijkheid om 3 cilinders in verschillende groepen op te delen en elke groep afzonderlijk te bedienen. Het belangrijkste voordeel van dit cascadepaneel is dat het drukbereik optimaal wordt benut tussen de verschillende cilinderflessen, waardoor de vultijd van de cilinderflessen kleiner wordt; de compressor hoeft niet telkens te draaien maar zal in één keer presteren waardoor het optimale prestaties kan leveren. 

Het systeem werkt handmatig, wat betekent dat de gebruiker handmatig de regelaars instelt om de luchtstroom en druk te controleren. Het cascadepaneel is toe te passen in situaties waar ademlucht van toepassing is, zoals bij duiken.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Dit cascadepaneel is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands producten levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.