Bauer ademlucht compressoren

Als A-Partner van Bauer Kompressoren streven we ernaar om hoogwaardige lucht- en gascompressoren te leveren met de nieuwste technologie en de beste kwaliteit. Bauer Kompressoren begrijpt hun rol als marktleider op het gebied van ademluchtcompressoren. Ademlucht vormt het fundament voor veilig werken onder zware ademhalingsapparatuur. “De lucht die ik inadem is zuiver” is een geruststellende gedachte. Je moet erop kunnen vertrouwen dat elke ademluchtcilinder is gevuld met perfect schone ademlucht. Daarom blijven zij zich inzetten voor de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit, om ervoor te zorgen dat duikers, brandweerlieden en (medische) professionals altijd kunnen vertrouwen op de zuiverheid van hun ademlucht.

Voordelen en kenmerken

  • Volledige betrouwbaarheid en veiligheid voor de toevoer van schone ademlucht
  • Gegarandeerde consistente naleving van internationale luchtkwaliteitsnormen zoals DIN EN 12021 (ademluchtnorm)
  • Bescherming voor de levens, gezondheid en eigendommen van onze klanten in elke situatie
  • Ultramoderne totaaloplossingen op het gebied van sport en veiligheid, op maat gemaakt om aan iedere toepassing te voldoen
  • Totaalpakket van compressie tot behandeling en verder tot de distributie van lucht, ademlucht en nitrox

Belang van schone ademlucht

Schone, gecomprimeerde lucht is van cruciaal belang voor iedereen die afhankelijk is van ademlucht. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang om ernstige gezondheidsrisico’s te voorkomen. Onzuiverheden in de ademlucht kunnen ernstige ademhalingsproblemen en gezondheidscomplicaties veroorzaken.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan