Bauer Capitano

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe compressor aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Bauer
Type: Capitano
Druk: 225 of 330 Bar
Capaciteit: 140 ltr/min.
Bouwjaar: 1989
Urenstand: 2375 draaiuren
E-motor: 400 Volt – 50 Hz – 3 kW – 3 fasen
Prijs: €2000,-

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze hoge druk compressor bewijst de lange levensduur van de Bauer kwaliteit. Ondanks zijn vele dienstjaren werkt hij nog steeds naar behoren. De compressor is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs en getest in onze volledig uitgeruste werkplaats.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.