Terugslagkleppen

Terugslagkleppen

Een terugslagklep is een essentieel onderdeel dat dient om de luchtstroom in slechts één richting toe te staan.

Functie en werking

De terugslagklep voorkomt dat lucht of gassen terugstromen in de compressor wanneer de compressor niet in bedrijf is. Hierdoor worden ongewenste en potentieel schadelijke drukveranderingen of verontreinigingen in de compressor voorkomen.

Technische specificaties

Naast losse terugslagkleppen bieden we ook complete sets aan die bestaan uit de terugslagklep, veren, zittingen, o-ringen, manchetten en thermostaten. Deze sets zijn samengesteld om ervoor te zorgen dat de terugslagklep optimaal kan functioneren en een betrouwbare afdichting behoudt.

Ons assortiment omvat diverse soorten en maten terugslagkleppen en sets. We begrijpen dat de juiste keuze van cruciaal belang is voor jouw compressor. Veiligheid en juiste aansluiting zijn van groot belang. Wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om de aansluiting uit te voeren.

Belang

De terugslagklep is van cruciaal belang voor de werking, veiligheid en duurzaamheid van een compressor. Het waarborgt eenrichtingsstroom van lucht of gassen, voorkomt schade aan de compressor en draagt bij aan een efficiëntere en betrouwbaardere werking.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende terugslagkleppen, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een terugslagklep met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde terugslagkleppen.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor terugslagkleppen is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte terugslagklep? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan