Luchtmeetsystemen

Gecomprimeerde ademlucht moet voldoen aan de NEN-EN 12021-2014-07 norm. Om aan deze specificatie te voldoen, is het essentieel om de gecomprimeerde lucht grondig te conditioneren en zuiveren. Met onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we de kwaliteit van de ademlucht die wordt geleverd door compressoren en persluchtcilinders nauwkeurig meten. Onze elektronische systemen monitoren koolmonoxide, kooldioxide, zuurstof en waterdamp (H2O). We bieden zowel vaste meetopstellingen als mobiele luchttestkoffers aan om aan jouw behoeften te voldoen.

B-Detection

Het B-Detection meetsysteem bewaakt automatisch en continu de ademluchtkwaliteit, inclusief CO, CO2, O2, en optioneel absolute vochtigheid en restolie (VOC). De besturingseenheid waarschuwt visueel en kan optioneel uitschakelen bij overschrijding van ademluchtnormen. Een spoelventiel voert vervuilde lucht af bij korte overschrijding. De nieuwste uitvoering meet ook de ademluchtkwaliteit in cilinders en aanzuigslang. Beschikbaar in geïntegreerde, mobiele en stand-alone versies, waarbij de stand-alone versie eenvoudig achteraf kan worden ingebouwd. Optionele metingen van vocht en olie zijn beschikbaar. Oliemeting is gebaseerd op vluchtige koolwaterstoffen  met sensorkalibratie op basis van isobuteen.

Safe Air testers

Onze luchttesters voeren nauwkeurige luchtkwaliteitstests uit volgens de normen van EN12021 en diverse internationale richtlijnen. Beschikbaar in draagbare en continue bewakingsconfiguraties, bieden ze veelzijdige oplossingen voor verschillende behoeften. De nieuwste serie maakt gebruik van geavanceerde elektronische sensoren om kooldioxide, koolmonoxide en zuurstof te meten, en kan ook vluchtige organische stoffen zoals oliedamp en olienevel detecteren met behulp van een sensor of impactor. Vocht wordt automatisch gemeten door een ingebouwde elektronische dauwpuntmeter, terwijl digitale uitlezingen beschikbaar zijn voor druk, debiet en omgevingstemperatuur.

Onze instrumenten voor continue bewaking maken gebruik van vergelijkbare detectietechnologieën, maar bieden extra functies zoals diverse alarmuitgangsopties, sms-alarmmeldingen en regelmatige sensoruitleesupdates.

Analyzers

Geavanceerde analyzers zijn speciaal ontworpen voor het meten van zuurstof- en koolmonoxideniveaus in diverse omgevingen zoals hyperbare kamers, rebreathers en onderzeeërs. Met een digitaal display voor directe aflezing, garanderen onze analyzers nauwkeurige metingen voor atmosfeerbewaking en persoonlijke veiligheid. Van compressoren tot levens ondersteunende systemen, deze instrumenten bieden betrouwbare controle over luchtkwaliteit. Voor professionals in duiken, medische hyperbare therapie en technisch onderhoud, verzekeren onze analyzers gemoedsrust met hun precisie en betrouwbaarheid. Optimaliseer veiligheid en welzijn met onze hoogwaardige analyzers.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan