Drukregelaars

Drukregelaars

Een drukregelaar op een compressor heeft als functie het aanpassen van de druk die wordt afgegeven door de compressor, zodat deze geschikt is voor specifieke toepassingen, zoals het vullen van cilinders of tanks.

Functie en werking

De drukregelaar biedt de mogelijkheid om de uitgaande druk van de compressor handmatig te regelen. Wanneer de druk aan de inlaatzijde hoger is dan de ingestelde uitgangsdruk, zal de veerbelaste zuiger of het membraan verschuiven als reactie op de drukverschillen. Dit opent of sluit een klep die de stroom van gas naar de uitlaatzijde regelt. De drukregelaar zorgt ervoor dat de druk consistent en veilig is voor gebruik in het gewenste toepassingsgebied.

Technische specificaties

In ons assortiment vind je drukregelaars die specifiek zijn ontworpen voor twee soorten installaties: lagedrukinstallaties en hogedrukinstallaties voor ademlucht. Sommige van deze drukregelaars zijn uitgerust met een filter om eventuele verontreinigingen uit de perslucht te verwijderen. De drukregelaars zijn vervaardigd uit sterke materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Er zijn diverse aansluitingen en types beschikbaar, en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen om de juiste drukregelaar te vinden die perfect past bij jouw specifieke toepassing en gebruik. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werking van de compressor en de daaropvolgende processen waarvoor de gecontroleerde druk nodig is.

Installatie-instructies

Veiligheid en juiste aansluiting zijn van groot belang. Wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om de aansluiting uit te voeren.

Belang

De lagedruk drukregelaars zijn geschikt voor het verminderen van de druk van 18 bar tot 0 bar, wat nuttig is voor toepassingen met lagere drukvereisten. De hogedruk drukregelaars daarentegen zijn in staat om de druk te reduceren van maximaal 400 bar naar 14 bar, wat essentieel is voor situaties waar hogedruk nodig is, zoals bij ademluchttoepassingen.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende drukregelaars, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je drukregelaars met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde drukregelaar.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor drukregelaars is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op  info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte drukregelaar? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan