Persluchtketels

Een externe persluchtketel is een vrijwel onmisbaar onderdeel van elk persluchtsysteem om perslucht op te slaan. Wij bieden een assortiment drukvaten in diverse formaten en afwerkingen, waaronder gecoat, gecoat/gegalvaniseerd en gegalvaniseerd. Bij ons vind je de ideale persluchtketel voor naadloze integratie in jouw bedrijfsinstallatie! Verhoog de efficiëntie, verminder kosten en verbeter de betrouwbaarheid van je persluchttoevoer. Onze ketels zijn eenvoudig te installeren en kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande compressorinstallaties. Bij ons schaf je niet alleen de apparatuur aan, maar wij leveren ook de complete inbedrijfstelling en het periodiek onderhoud.

Voordelen en kenmerken

  • Omdat er geen drukval plaatsvindt, gaat er ook geen vermogen verloren
  • Een lange levensduur door het gebruik van hoogwaardige materialen
  • Eenvoudig te installeren

Extra informatie

Onze persluchtketels zijn geschikt voor een compressorontwerpdruk van 45 bar en een ontwerptemperatuur van 55 °C/131 °F. Ze bieden maximale bescherming dankzij de te thermisch verzinkte materialen en zijn voorzien van bevestigingsgaten voor eenvoudige installatie. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen

Installatie en onderhoud

Het is van cruciaal belang om de juiste persluchtketel in te zetten. Wij raden je aan om advies in te winnen bij Vosair Compressortechniek. Wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om de aansluiting uit te voeren. 

Bij Vosair Compressortechniek nemen we het onderhoud serieus en daarom bieden we onderhoudscontracten op maat. Periodiek onderhoud aan je installatie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de prestaties van de installatie op hun best zijn en om de kans op storingen of defecten tot een minimum te beperken.

Bekijk wat klanten zeggen