Wij zijn Vosair

Over ons

We zijn ontstaan uit de krachtenbundeling van Compressor Service Techniek en Kleinjan Compressoren. Onze missie is duidelijk: voor elke toepassing waar perslucht een rol speelt, streven wij naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit producten en diensten. Onze toewijding aan deze missie wordt onderstreept door onze ervaren en gekwalificeerde monteurs, die voortbouwen op jarenlange kennis en ervaring.

Kernwaarden

Bij Vosair Compressortechniek omarmen we dagelijks kernwaarden die de ruggengraat vormen van ons bedrijf:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: We streven ernaar hoogwaardige, betrouwbare producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten
  • Innovatie: Voortdurend zoeken we naar innovatieve technologieën en oplossingen om voorop te blijven lopen in onze branche.
  • Klantgerichtheid: Onze focus ligt op de behoeften van de klant, waarbij we uitblinken in klantenservice en gepersonaliseerde oplossingen.
  • Veiligheid: De veiligheid van zowel onze medewerkers als klanten heeft bij ons de hoogste prioriteit. We handhaven strikte veiligheidsnormen en procedures, waarbij het leveren van schone lucht altijd voorop staat.
  • Efficiëntie: We streven ernaar operationele processen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen, zowel op het gebied van productie als zakelijke processen.
  • Milieubewustzijn: Onze toewijding aan milieuvriendelijke productieprocessen en energie-efficiënte compressoren reflecteert onze inzet voor duurzaamheid.

Geschiedenis

Geschiedenis vormt de basis van Vosair Compressortechniek. In 2023 ontstonden we uit de fusie tussen CST Schiphorst en Kleinjan Compressoren. CST, actief sinds de jaren ’80, heeft zich altijd gericht op de hoogste kwaliteit en gepersonaliseerde oplossingen, met service als kernmissie. Sinds 2014 is CST een zelfopererend onderdeel van de Voskamp Groep.

Bij Kleinjan Compressoren, opgericht in 1962 door dhr. Gerrit Kleinjan, stonden service en hoogwaardige producten centraal en groeide het bedrijf uit tot een vertrouwd bolwerk voor topproducten. Onder leiding van onze huidige directeur, Ronald Kleinjan, hebben we deze rijke geschiedenis samengebracht in een fusie die synergie creëert en twee bedrijven versterkt tot één krachtig geheel.

Bij Vosair Compressortechniek gaan we verder dan alleen het leveren van perslucht – we ademen kwaliteit, service en innovatie. Ontdek de toekomst van compressortechniek met ons!

Onze merken

Wat klanten zeggen