Snelaansluitingen

Snelaansluitingen

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende snelaansluitingen, waardoor we in staat zijn om snel te leveren.

Functie en werking

Een snelaansluiting wordt rechtstreeks op een cilinder geplaatst. Zodra de hendel wordt overgehaald, wordt de adapter stevig vergrendeld, waardoor het mogelijk is om ademlucht te vullen of over te brengen.

Technische specificaties

Een snelaansluiting voor hogedruk compressoren heeft een directe aansluiting of een slangaansluiting en is geschikt voor een druk tot 300 bar. De aansluitingen zijn DIN-gecertificeerd.

Installatie-instructies

Veiligheid en juiste aansluiting zijn van het grootste belang. Sluit deze snelaansluiting direct aan op je cilinder en je kunt beginnen met het vullen van je ademluchtcilinder.

Belang

Bij juist gebruik biedt deze snelaansluiting een grotere veiligheid bij het vullen van ademlucht.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende snelaansluitingen, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een snelaansluiting met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde snelaansluiting.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor snelaansluitingen is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte snelaansluiting? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan