Manometers

Manometers

Dit meetinstrument geeft eenvoudig de druk in de compressor weer.

Functie en werking

Een manometer op een compressor heeft als belangrijkste functie het meten van de maximale druk van de gecomprimeerde lucht die door de compressor wordt gegenereerd. De manometer biedt inzicht in de drukniveaus in het persluchtsysteem, wat cruciaal is voor zowel operationele efficiëntie als veiligheid.

Technische specificaties

Bij Vosair Compressortechniek bieden we een verscheidenheid aan manometers met verschillende aansluitingsmogelijkheden, waaronder achteraansluiting met flens, achteraansluiting zonder flens en onderaansluiting. Hierdoor kunnen onze klanten de manometer kiezen die het beste past bij hun specifieke toepassing en installatiebehoeften. De meetresultaten van onze manometers kunnen worden weergegeven op zowel analoge als digitale displays.

Ons assortiment omvat manometers voor zowel lage- als hogedruk toepassingen. De lagedruk manometers variëren doorgaans van -1 tot 25 bar, terwijl de hogedruk manometers drukniveaus meten variërend van 100 tot 600 bar. Het correct kiezen van de juiste manometer is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de compressor en het persluchtsysteem optimaal kunnen functioneren. Als je de exacte specificaties van jouw manometer nodig hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste manometer voor jouw compressor.

Installatie-instructies

Bij vervanging van je oude manometer plaats je de nieuwe manometer eenvoudig terug, afhankelijk van of het een onderaansluiting of achteraansluiting betreft. Veiligheid en een correcte aansluiting zijn van groot belang. Ons team beschikt over gekwalificeerde monteurs om de aansluiting uit te voeren.

Belang

Een manometer stelt operators in staat om de druk te bewaken, te regelen en eventuele afwijkingen op te sporen voordat ze tot problemen leiden.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende manometers, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een manometer met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde manometer.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor manometers is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte manometer? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan