Zuigers

Zuigers

Een zuiger beweegt op en neer in een cilinder en comprimeert zo lucht. Zuigercompressoren werken zowel goed voor hoge- als lagedruk toepassingen.

Functie en werking

De zuiger in een zuigercompressor werkt volgens het principe van positieve verplaatsing. Terwijl de zuiger heen en weer beweegt in de cilinder, wordt lucht aangezogen aan de ene kant en samengeperst aan de andere kant. Bij elke slag van de zuiger neemt de druk toe, wat resulteert in gecomprimeerde lucht die kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals industriële processen en het leveren van ademlucht.

Installatie-instructies

Het installeren van een zuiger in een zuigercompressor is geen taak voor zelfinstallatie. De installatie en onderhoud van zuigers en zuigercompressoren zijn vaak complex en moeten worden uitgevoerd door getrainde professionals om optimale prestaties en veiligheid te waarborgen. Ons team beschikt over gekwalificeerde monteurs om de aansluiting uit te voeren.

Belang

De zuiger is van vitaal belang voor de werking van een zuigercompressor. Het zorgt ervoor dat de lucht in de cilinder wordt samengedrukt, wat essentieel is voor het creëren van perslucht. Zonder de zuiger zou de compressor niet kunnen functioneren en zou het onmogelijk zijn om samengeperste lucht te produceren.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende zuigers, zuigersturen en cilinders waarin de zuiger beweegt. Hierdoor zijn we in staat om snel te leveren. Indien je een zuiger, zuigerstuur of zuigercilinder met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de benodigde zuigers.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor zuigers is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar  sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte zuiger? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan