CMCH 13

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe compressor aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Type: CMCH 13
Druk: 200 en/of 300 Bar
Capaciteit: 220 ltr/min.
Bouwjaar: 2007
Motor: Diesel, 7,5 kW
Filtersysteem: F met filterpatroon 104-00368
Prijs: €2000,-

Belangrijkste kenmerken

Deze CMCH 13 is een stationaire compressor, deze ademluchtcompressor is voorzien van 2 vulslangen wat de gebruiker de mogelijkheid biedt om te vullen met 200 of 300 Bar. Hij is veelzijdig inzetbaar en wordt veelal gebruikt door particuliere duikers en in kleine duikcentra, geïnstalleerd op schepen of is gemakkelijk te integreren in kazernes.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze compressor is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.