Bauer hogedruk compressoren

Met ons merk Bauer Kompressoren streven we ernaar om hoogwaardige lucht- en gascompressoren te maken met de nieuwste technologie en de beste kwaliteit. We gebruiken onze expertise in ontwikkeling, productie en toepassing om aan verschillende praktische eisen te voldoen. We bouwen compressoren voor lucht en gas, waaronder edelgassen, inert gas en aardgas, met meerdere trappen op basis van luchtaanvoer en druk. Dankzij geavanceerde technologie en strenge normen kun je rekenen op betrouwbare oplossingen en kostenefficiënte werking in verschillende sectoren.

Voordelen en kenmerken

  • Volledige betrouwbaarheid en veiligheid voor de toevoer van schone ademlucht
  • Gegarandeerde consistente naleving van internationale luchtkwaliteitsnormen zoals DIN EN 12021 (ademluchtnorm)
  • Bescherming voor de levens, gezondheid en eigendommen van onze klanten in elke situatie
  • Ultramoderne totaaloplossingen op het gebied van sport en veiligheid, op maat gemaakt om aan iedere toepassing te voldoen
  • Totaalpakket van compressie tot behandeling en verder tot de distributie van lucht, ademlucht en nitrox

Extra informatie

Als A-Partner van Bauer Kompressoren streven we ernaar om hoogwaardige lucht- en gascompressoren te leveren met de nieuwste technologie en de beste kwaliteit. Bauer Kompressoren begrijpt hun rol als marktleider op het gebied van ademluchtcompressoren. Ademlucht vormt het fundament voor veilig werken onder zware ademhalingsapparatuur. “De lucht die ik inadem is zuiver” is een geruststellende gedachte. Je moet erop kunnen vertrouwen dat elke ademluchtcilinder is gevuld met perfect schone ademlucht. Daarom blijven zij zich inzetten voor de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit, om ervoor te zorgen dat duikers, brandweerlieden en (medische) professionals altijd kunnen vertrouwen op de zuiverheid van hun ademlucht.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag eenvoudig meer informatie en een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan