Aero-Guard XL

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines en accessoires. Het kopen van een tweedehands Aero-Guard biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe Aero-Guard.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte compressor accessoires is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuw exemplaar aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine of accessoire een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien wordt ons aanbod grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren alles nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de occasion eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Bauer
Type: Aero-Guard XL
Capaciteit: 330 – 450 ltr/min.
Prijs: €1100,-

Belangrijkste kenmerken

De Bauer Aero-Guard XL is compleet uitgevoerd met filterelement. Het heeft een gewicht van circa 26 kilogram, dit is inclusief het filterelement en 10 liter watervulling. De afmetingen zijn circa 720 mm x 500 mm (H x Ø).

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze Aero-Guard is nagekeken en getest door onze gecertificeerde monteurs en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands producten levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.