Holugt HL220 Silent

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe compressor aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Holugt
Type: HL220 Silent
Druk: 200 en 300 Bar
Capaciteit: 220 liter/min.
Urenstand: 171 draaiuren
E-motor: 400 Volt – 50 Hz – 5,0 kW – 3 fasen
Prijs: €4950,-

Belangrijkste kenmerken

Deze hoge druk zuigercompressor van het merk Holugt heeft tal van accessoires. De Holugt compressor beschikt onder andere over een automatische start/stop bij einddruk, een analoge urenteller, een instelbare drukschakelaar, een water- en olie afscheider, een automatische condensafvoer en oliepeilbewaking. De meerdere manometers geven de druk perfect aan. Daarnaast heeft de compressor meerdere aansluitingen, zowel 200 Bar als 300 Bar. Bovendien maakt de silent omhuizing deze compressor multifunctioneel inzetbaar.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze compressor is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.