Kaeser TA-5

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe koeldroger aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Kaeser
Type: Koeldroger TA-5
Druk: 16 Bar
Capaciteit: 600 ltr/min.
Freon: R134A
Vermogen: 230 Volt – 50 Hz – 1 kW – 1 fase
Bouwjaar: 2017
Prijs: €750,-

Belangrijkste kenmerken

Deze koeldroger van het merk Kaeser heeft een afmeting van 630 x 490 x 740 mm en een gewicht van circa 70 kg. De Kaeser koeldroger heeft een gesloten behuizing en is energiezuinig. De koeldroger is ontworpen om water effectief van de perslucht te scheiden.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze koeldroger is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.