Reduceerpaneel enkelvoudig

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines en accessoires. Het kopen van een tweedehands reduceerpaneel biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuw reduceerpaneel.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte compressor accessoires is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuw exemplaar aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine of accessoire een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien wordt ons aanbod grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren alles nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de occasion eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Vosair
Aansluiting: Enkelvoudig
Druk ingang: 400 Bar
Druk uitgang: 0-15 Bar
Prijs: €600,-

Belangrijkste kenmerken

Dit reduceerpaneel bestaat uit een wandbord met een drukregelaar, een manometer voor de weergave van de ingaande druk en een manometer voor de weergave van de uitgaande druk. Dit wandpaneel is gemakkelijk aan uw persluchtsysteem te koppelen.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Dit reduceerpaneel is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands producten levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.