COMD 137

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe koeldroger aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Vosair
Type: COMD-137
Druk: 14 Bar
Capaciteit: 2280 ltr/min.
Freon: R134A – 1,58 kg
Bouwjaar: 2018
Prijs: €550,-

Belangrijkste kenmerken

De compacte koeldroger COMD 137 heeft een afmeting van 345 x 420 x 740 mm en een gewicht van 38 kg. Met een bouwjaar van 2018 is deze koeldroger relatief nieuw. De koeldroger is ontworpen om water effectief van de perslucht te scheiden, waardoor het drukdauwpunt tot +3°C wordt verlaagd. Drogen wordt bereikt volgens het principe van koeling dat plaatsvindt in een zeer efficiënte en ultracompacte 3-traps warmtewisselaar.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze koeldroger is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.