COMD 570

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe koeldroger aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Vosair
Type: COMD-570
Druk: 14 Bar
Capaciteit: 9500 ltr/min.
Freon: R407C – 1,15 kg
Bouwjaar: 2019
Prijs: €2250,-

Belangrijkste kenmerken

Deze koeldroger COMD 570 heeft een capaciteit van maar liefst 9500 ltr/min. Het heeft een afmeting van 555 x 625 x 975 mm en een gewicht van 94 kg. Met een bouwjaar van 2019 is deze koeldroger relatief nieuw. De koeldroger is ontworpen om water effectief van de perslucht te scheiden, waardoor het drukdauwpunt tot +3°C wordt verlaagd.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze koeldroger is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.