CRDP 300

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe koeldroger aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Vosair
Type: CRDP 300
Druk: 14 Bar
Capaciteit: 5000 ltr/min.
Freon: R134A – 1,05 kg
Bouwjaar: 2022
Serienummer: 22RD0822003584
Prijs: €1775,-

Belangrijkste kenmerken

De koeldroger CRDP 300 is compact en veelzijdig toe te passen. Deze koeldroger is ontworpen om water effectief van de perslucht te scheiden, waardoor het drukdauwpunt tot +3°C wordt verlaagd. Drogen wordt bereikt volgens het principe van koeling dat plaatsvindt in een zeer efficiënte en ultracompacte 3-traps warmtewisselaar.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze koeldroger is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.