Schroefcompressor Vosair S-2300

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines. Het kopen van een tweedehands machine biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuwe machine.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuwe compressor aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien worden al onze gebruikte machines grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren de machines nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de machine eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Vosair
Type: Schroefcompressor 2300-10-15,0-E-L9-FM-S
Druk: 10 Bar
Capaciteit: 2300 ltr/min.
Bouwjaar: 2022
E-motor: 400 Volt – 50 Hz – 15,0 kW – 3 fasen
Serienummer: VD0922016642
Prijs:
€5195,-

Belangrijkste kenmerken

De Vosair S-2300 is een eentraps-schroefcompressor. Het functionele bedieningspaneel maakt deze schroefcompressor uiterst gebruiksvriendelijk. De compressor is geschikt voor gebruik in elk soort toepassing, levert hoge prestaties en volstaat voor kleine en middelgrote industrieën. Deze schroefcompressor heeft een afmeting van 1275x850x1465 mm en een gewicht van 410 kg. Met 69 dB is deze compressor geluidsarm.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Deze compressor is volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs, getest in onze volledig uitgeruste werkplaats en functioneert naar behoren.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands machines levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.