Bauer vulpaneel

Bij Vosair Compressortechniek vind je een uitgebreid en divers assortiment aan gebruikte machines en accessoires. Het kopen van een tweedehands reduceerpaneel biedt diverse voordelen. Ten eerste is het aanzienlijk voordeliger dan de aanschaf van een gloednieuw reduceerpaneel.

Een bijkomend voordeel van het kopen van gebruikte compressor accessoires is dat het bijdraagt aan hergebruik en recycling. In plaats van een nieuw exemplaar aan te schaffen, krijgt een reeds gebruikte machine of accessoire een tweede kans. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar bevordert ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Bovendien wordt ons aanbod grondig gecontroleerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij inspecteren alles nauwkeurig en zorgen ervoor dat eventuele gebreken worden verholpen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat je kan vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze producten en je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten. Wil je de occasion eerst komen bekijken? Maak dan even een afspraak en bezoek ons aan Bedrijvenpark Twente 138 in Almelo!

Specificaties

Merk: Bauer
Type: Vulpaneel K-C-4-SL-SF
Aansluiting: Drievoudige draaiaansluiting
Druk: 225 Bar
Staat: Nieuw
Prijs: €750,-

Belangrijkste kenmerken

Met dit (nieuwe!) Bauer vulpaneel kun je ademluchtcilinders snel en veilig vullen. Het paneel beschikt over vier aansluitingen om cilinders te vullen, te gebruiken met vulslangen en is geschikt tot 225 Bar. Het vulpaneel is uitgerust met sinterfilters; dit zorgt voor de filtratie van gassen of vloeistoffen en beschermt hierdoor apparatuur.

Technische staat en onderhoudsgeschiedenis

Dit vulpaneel is helemaal nieuw, volledig nagekeken door onze gecertificeerde monteurs en getest in onze volledig uitgeruste werkplaats.

Garantie en servicevoorwaarden

Op tweedehands producten levert Vosair Compressortechniek geen garantie, mits anders afgesproken.