Separatoren

Separatoren

Separatoren

Een separator heeft als functie om één of meerdere stoffen van elkaar te scheiden. Dit component, variërend in type, is specifiek ontworpen om stoffen, zoals olie, te scheiden van de samengeperste lucht.

Banner Lage druk compressoren

Functie en werking

De werking van de separator is gebaseerd op verschillende principes, waarbij het doel is om de verontreinigende stoffen te verwijderen en zo zuivere perslucht te leveren.

Technische specificaties

 Wij bieden een uitgebreide selectie van separatorelementen in verschillende maten en varianten.

Installatie-instructies

Het vervangen van een separatorelement dient in veel gevallen te worden uitgevoerd door een compressormonteur. Het vereist zorgvuldigheid en naleving van de juiste procedures, wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om het compressoronderhoud uit te voeren.

Belang

Een separator draagt bij aan de optimalisatie van de prestaties van persluchtsystemen, vermindert slijtage aan apparatuur en verlengt de levensduur van persluchtgereedschappen en andere aangesloten apparatuur. Regelmatige controle en het vervangen van een verzadigd separator element zijn daarom van essentieel belang om de efficiënte werking van de compressorinstallatie te waarborgen.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende separatoren, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een separator met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van het benodigde separator element.

Banner Lage druk compressoren

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor separatoren is van toepassing gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor u bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-trace-code waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl voor algemene vragen over je bestelling, of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte separator? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan