Brandstoffilters

Brandstoffilters

Brandstoffilters verwijderen onzuiverheden uit brandstof om motorschade te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Technische specificaties

Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste brandstoffilter voor jouw compressor.

Belang

Het ontbreken van een goed functionerend brandstoffilter kan leiden tot ernstige motorproblemen en uiteindelijk tot ongeplande uitval en dure reparaties. Daarom is het onderhoud en de vervanging van brandstoffilters op regelmatige basis van vitaal belang om de motor van een compressor in goede conditie te houden en de prestaties en levensduur te maximaliseren.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende brandstoffilters, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een brandstoffilter met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van het benodigde brandstoffilter.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor brandstoffilters is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte brandstoffilter? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan