Luchtfilterhuizen

Luchtfilterhuizen

Een luchtfilterhuis is het ‘huis’ voor het luchtfilter. Het luchtfilter zelf wordt in dit huis geplaatst. Het doel van dit hele systeem is om ervoor te zorgen dat de lucht die de motor ingaat, eerst wordt schoongemaakt om ongewenste dingen te verwijderen.

Functie en werking

Een luchtfilterhuis fungeert als een beschermende omhulling voor het huisvesten en beveiligen van het luchtfilter.

Technische specificaties

Wij bieden een uitgebreide selectie van luchtfilterhuizen in verschillende maten en diameters. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het kiezen van het geschikte luchtfilterhuis.

Installatie-instructies

In veel situaties is het monteren van een luchtfilterhuis rondom een luchtfilter een taak die moet worden uitgevoerd door een professionele compressormonteur. Het vereist nauwgezetheid en het volgen van de juiste procedures. Wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om het compressoronderhoud uit te voeren.

Belang

Het hoofddoel van een luchtfilterhuis is het beschermen van het filter en het waarborgen van een vlotte luchtdoorstroming door het filter.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende luchtfilterhuizen, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een luchtfilterhuis met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van het benodigde luchtfilterhuis.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor luchtfilterhuizen is geldig gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor jou bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op  +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-tracecode waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl. Voor algemene vragen over je bestelling of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling, kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 uur en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je het perfecte luchtfilterhuis? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan