Oliefilters

Oliefilters

Een oliefilter is van cruciaal belang voor het zuiveren van de smeerolie, dat zorgt voor het soepel functioneren van het systeem.

Functie en werking

Een oliefilter is ontworpen om vuildeeltjes en verontreiningen te verwijderen die zich in smeerolie kunnen ophopen. Het zorgt ervoor dat de smeerolie vrij blijft van schadelijke deeltjes die de prestaties van de compressor kunnen beïnvloeden.

Technische specificaties

Wij bieden een uitgebreide selectie van oliefilters in verschillende maten en varianten.

Installatie-instructies

Het vervangen van een oliefilter dient in veel gevallen te worden uitgevoerd door een compressormonteur. Het vereist zorgvuldigheid en naleving van de juiste procedures, wij beschikken over gekwalificeerde monteurs om het compressoronderhoud uit te voeren.

Belang

Het oliefilter draagt bij aan het behoud van de kwaliteit van de smeerolie.

Beschikbaarheid en levertijd

Ons magazijn beschikt over een uitgebreide voorraad van veelvoorkomende oliefilters, waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Indien je een oliefilter met specifieke specificaties nodig hebt, hebben wij een efficiënte communicatie met onze leveranciers, wat resulteert in minimale wachttijden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie en om zeker te zijn van de beschikbaarheid van het benodigde oliefilter.

Garantie en retourbeleid

Ons retourbeleid voor oliefilters is van toepassing gedurende een periode van twee weken, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt en het een voorraadartikel betreft. Houd er rekening mee dat speciaal voor u bestelde onderdelen of op maat gemaakte onderdelen niet geretourneerd kunnen worden. De garantievoorwaarden volgen de richtlijnen van de Koninklijke Metaalunie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Bestelproces

Je kunt jouw aanvraag eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar sales@vosair.nl of ons te bellen op +31 546 578252. Betaling verloopt via facturering en dient vooraf te worden voldaan. Zodra het bestelde onderdeel ons magazijn verlaat, ontvang je een track-en-trace-code waarmee je het pakket kunt volgen. Wij staan tot je dienst voor verdere ondersteuning en assistentie.

Klantenservice en ondersteuning

Heb je vragen over je bestelling? Je kunt ons een e-mail sturen op info@vosair.nl voor algemene vragen over je bestelling, of voor ondersteuning van onze verkoopafdeling kun je mailen naar sales@vosair.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur, op het nummer +31 546 578252. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Bij Vosair staan we klaar om jouw project in beweging te zetten. Wil je de perfecte oliefilter? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan